Inženiring
Farmacija

Za farmacevtsko industrijo snujemo, konstruiramo, urejamo dokumentacijo in izdelujemo proizvode iz nerjavnih jekel za uporabo v sterilnih okoljih. Po izdelavi se površine zvarov kemično obdelajo za pasivizacijo površin in fizično obrusijo za lažje čiščenje in težje zastajanje medijev


Kemična industrija

Za kemično industrijo snujemo, kontruiramo, izdelujemo dokumentacijo in izdelujemo končne izdelke iz nerjavnih jekel namenjene za kisle in bazične medije. Izdelujemo lovilne posode, nosilnike kontejnerjev, podporne konstrukcije in drugo po zahtevah naročnikov.


Energetika

Za področje energetike snujemo, konstruiramo, izdelujemo dokumentacijo in končne izdelke. Izvajamo predelave obstoječe opreme in izdelave nove opreme iz jekel za tlačno opremo in nerjavnih jekel. Sodelujemo s priglašenim organom TÜV Sava, s katerimi uredimo vso potrebno dokumentacijo pred izdelavo posode, po odobritni dokumentacije s strani priglašenega organa opremo izdelamo, preizkusimo in naročniku tudi namestimo skupaj z vsemi potrebnimi inštalacijami.