Montaže
Vnosi farmacevtske opreme

Za farmacevtsko in kemično industrijo opravljamo vnose opreme z montažo in vezavo vseh potrebnih inštalacij. Certificirani varilci kakovostno zavarijo fiksne sklope in povežejo razstavljive sklope. S kooperanti organiziramo prevoz in dvižno mehanizacijo za vnos opreme.


Vnosi kotlov in kotlovne opreme

Opravljamo vnose in montaže kotlov in delov kotlov. Certificirani varilci kakovostno zvarijo sklope, da se zvari lahko pregledajo vizualno, z rentgenom ali ultrazvokom, in izvedeta tlačni ter tesnostni preizkus. Vnesen kotel izkušeni monterji funkcionalno povežejo s kotlovsko periferijo - zapornimi ventili, loputami, regulacijskimi ventili, varnostnimi ventili, nepovratnimi ventili, manometri, nivokazi, termoelementi, presostati, gorilniki, dimniki, plinskimi progami in drugo. Ob poskusnem zagonu se preizkusi delovanje vseh posameznih sklopov in celote kotlovnice.


Vnosi energetske opreme

Opravljamo vnose in montaže energetske opreme, parno reducirnih postaj, tlačnih posod, rezervoarjev, bojlerjev, izmenjevalnikov in drugo. V skladu z željami naročnika uredimo gradbeno-rušitvena dela, v kolikor zaradi velikosti opreme vnos drugače ni mogoč.